Coadă la jucătorii Naționalei! Impresarii din Liga a II-a Lichtenstein țintesc mai multe transferuri

Meciul de vineri seară nu a rămas fără ecouri, mai ales în rândurile celor care înțeleg fenomenul. Prezenți pe Ghencea, mai mulți impresari din Liga a 2-a din Lichtenstein au declarat că sunt gata să oferteze aproape jumătate din echipa națională a României.

„Deși nu putem vorbi de o Liga a 2-a profesionistă în Liechtenstein încă, privim spre viitor și știm că putem veni cu oferte incredibile pentru acești jucători de mare perspectiva”, a declarat impresarul Konrad Fantastick, var primar cu Konrad Fünfstück, antrenorul micuțului stat, unde oricum toți sunt verișori de maxim gradul 2.

„Creionăm oferte pentru cei care ne-au atras atenția în mod deosebit, oferte care să îmbine munca sănătoasă și plăcerea de a juca fotbal vineri seara. Deși nu îi menționăm pe toți acum, sunt clare câteva ținte:

  • Ianis Hagi: ne-a plăcut; e nevoie de un ajutor la curățat creveți la restaurantul central din Vaduz, cu contract de muncă, totul la vedere. Lui Ianis îi vom oferi suplimentar și 2 meniuri gratuite de sushi lunar, cu fructe de mare sau vegetariene, după cum preferă. E drept că sosul de soia se va plăti separat, dar sunt, totuși, 2 meniuri.
  • George Pușcaș: aici vorbim de valoare pură. Ultimul stilist canin din Vaduz a decedat, din păcate, luna trecută. Că să înfrumusețeze simpaticele patrupede, noul frizer va avea nevoie de un ajutor care să desțelenească blana câinilor și să o țină întinsă în timp ce el tunde. George e nu doar bun, e ideal pentru job. Ca bonus, îi oferim transport motorizat gratis între salon și containerul în care va fi cazat. Nici nu va simți cei 200 de metri, că știm că nu îi place să alerge.
  • Vasile Mogoș: nouă, în spațiul vorbitor de germană, ne place foarte mult discreția. Vasile e incredibil de discret, iar curățarea foselor septice din curțile noastre i se va potrivi mănușă. Vecinii nici nu vor ști când a venit, a tras și a plecat. Că bonus la semnare, am pregătit pentru el un suport personalizat de mobil în auto-cisternă, ca să poată vorbi mereu cu cei dragi.
  • Florinel Coman: am putea scrie cărți despre cât de mult ni-l dorim pe Florinel. Noi, în Liechtenstein, suntem destul de triști, iar un Florinel la petrecerile de copii ar face minuni. Nu e nevoie de echipament de lucru, nas de clovn sau altceva, e suficient să apară cu șortul suflecat și în șlapii aia atât de carismatici, și va fi veselie generală.”

În final, impresarii liechtensteinieni au urat mult succes echipei României la EURO și au promis că se vor întoarce foarte curând

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
8 iunie 2024 16:29
Citește mai mult despre: Nationala Romaniei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult