Condiţia lui Dinu Vamă: „Vreau să fiu preşedinte-jucător la Rapid”

Dinu Vamă a fost la un pas să renunţe la funcţia de preşedinte al Rapidului, însă a revenit la sentimente mai bune după o discuţie cu patronul George Copos. Deşi presa a speculat că motivele nemulţumirii lui Dinu Vamă sunt de natură financiară, TNR a aflat în exclusivitate care a fost principala nemulţumire a lui Vamă: el vrea să fie mai mult decât un simplu preşedinte, el vrea să fie un preşedinte-jucător.

„La 5-1 cu Brăneştiul meritam să intru şi eu pe teren. Ce, crezi că nu s-ar mai făcut 7-1? Astea sunt speculaţii răutăcioase. Nu mai am viteza de altădată, dar am plasament. În plus, sunt greu de depăşit de adversari, pentru că au mult de ocolit ca să treacă de mine. Şi arată-mi arbitrul care să-mi dea galben sau să-mi refuze un penalty. Aşa ceva nu există”, s-a lăudat Dinu Vamă faţă de Copos.

Patronul rapidului s-a lăsat în cele din urmă înduplecat de Vamă să-l lase să fie preşedinte-jucător, dar numai după ce a obţinut promisiunea acestuia că nu va cere prime pentru partidele în care va intra în teren. Astfel, la următorul meci în care Rapidul are un avans de minin trei goluri, Dinu Vamă ar urma să debuteze în tricoul vişiniu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 septembrie 2010 11:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult