Conducătorii Astrei suplimentează numărul de panouri cu suporteri: “Va fi infern cu Lyon!”

Conducătorii Astrei Giurgiu recurg la toate mijloacele pentru a obţine calificarea în grupele Europa League. Astfel, giurgiuvenii au anunţat că vor suplimenta numărul de panouri cu suporteri pictaţi, special pentru meciul decisiv din această seară, cu Lyon, astfel încât atmosfera de pe stadion să pună o presiune cât mai mare pe formaţia franceză.

“Ştim cu toţii cât de importanţi sunt suporterii, mai ales la un meci de o asemenea anvergură. Practic, presiunea pusă de ei poate influenţa decisiv rezultatul final. De aceea am dat comandă, zilele astea, la toate tipografiile din Giurgiu, pentru câteva sute de panouri cu suporteri pictaţi, pe care le vom plasa în jurul terenului, supraetajate, în copaci, pe unde găsim loc“, spune patronul Ioan Niculae.

Acesta se aşteaptă la o asistenţă record pe micuţul stadion din Giurgiu. “Vor fi aproximativ 100.000 de ultraşi pictaţi, mai mult decât pe Nou Camp. Am dat ordin ca suporterii să fie pictaţi cât mai mici, astfel încât să încapă cât mai mulţi pe un panou. Sunt convins că ne vom califica, mai ales că se anunţă vânt puternic, iar foşnetul panourilor va crea un adevărat vacarm pentru francezi”, a mai adăugat Niculae.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
28 august 2014 13:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult