Conspiraţie la Steaua? În locul lui Tănase ar fi jucat, de fapt, Neşu

Oficialii Stelei au vrut să facă o surpriză suporterilor în meciul de la Londra şi l-au băgat, pe şest, pe Neşu pe teren. Cum regulamentele oficiale UEFA nu permit prezenţa unui jucător cu multipareză în meciurile oficiale, conducerea clubului a decis să-l îmbrace în tricoul lui Cristi Tănase, să nu se prindă absolut nimeni.

„A fost un natural, a jucat perfect. Nimeni nu şi-a dat seama că nu e Tănase”, a povestit un stelist. „Mi se părea mie că nu poate alerga, dribla sau da o pasă, dar m-am gândit că e pur şi simplu în forma sa obişnuită, de mahmureală târzie. Nici nu mi-a venit a crede când m-am uitat mai bine şi l-am văzut, de fapt, pe Neşu pe teren”, a declarat un alt suporter.

„Mă bucur că am reuşit să revin la echipa care m-a lansat în fotbalul mare. Îmi pare rău că a trebuit să-l înlocuiesc pe Tănase dar a fost decizia antrenorului să intre cel mai bine pregătit fizic”, a declarat Neşu după meci. Surse din preajma echipei spun că Steaua preferă să joace cu Neşu deoarece există mai multe şanse să-l vândă la o echipă din afară decât în cazul lui Tănase.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 martie 2013 09:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult