Cosmin Contra e în stare gravă, după ce la o bătaie cu nişte băieţi s-a dus cu o echipă de oameni aleşi de el, ignorând sfaturile tuturor celor din jur. În loc să ia nişte băieţi capabili, solizi, cu experienţă la bătaie, Contra s-a dus cu nişte oameni recomandaţi de fina lui, Prodanca, o dubioasă cu un trecut cel puţin discutabil.contra_batut_bine.jpg

“Când am început să-i dăm somn lui Cosmin, ăştia ai lui s-au retras în apărare, în sensul că dădeau cu stângul în dreptul care să sară mai repede un gard, să scape”, spune un bătăuş.

“Iniţial nu ne-a venit să credem. Am crezu că e o capcană. Cu momâile astea vii tu să te baţi cu noi?”, spun interlopii care l-au cocoşat cu bătaia pe Cosmin Contra. Aceştia spun că i-ar mai fi dat, dar s-au luat şi ei după proverbul ăla: “După ce că e prost, îi mai dai şi-n cap?”.

“N-avea sens să-l mai mardim mult, că se vede pe el că e prost. A venit cu 11 pastilaţi, care se împiedicau şi când încercau să fugă. N-au apucat să dea nici măcar un pumn pe direcţia noastră”, spun cei care i-au bătut pe Contra şi oamenii lui.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 19.11.2019 19:10 Sport

National Cinematografic