Cosmin Contra e în stare gravă, după ce la o bătaie cu nişte băieţi s-a dus cu o echipă de oameni aleşi de el, ignorând sfaturile tuturor celor din jur. În loc să ia nişte băieţi capabili, solizi, cu experienţă la bătaie, Contra s-a dus cu nişte oameni recomandaţi de fina lui, Prodanca, o dubioasă cu un trecut cel puţin discutabil.contra_batut_bine.jpg

“Când am început să-i dăm somn lui Cosmin, ăştia ai lui s-au retras în apărare, în sensul că dădeau cu stângul în dreptul care să sară mai repede un gard, să scape”, spune un bătăuş.

“Iniţial nu ne-a venit să credem. Am crezu că e o capcană. Cu momâile astea vii tu să te baţi cu noi?”, spun interlopii care l-au cocoşat cu bătaia pe Cosmin Contra. Aceştia spun că i-ar mai fi dat, dar s-au luat şi ei după proverbul ăla: “După ce că e prost, îi mai dai şi-n cap?”.

“N-avea sens să-l mai mardim mult, că se vede pe el că e prost. A venit cu 11 pastilaţi, care se împiedicau şi când încercau să fugă. N-au apucat să dea nici măcar un pumn pe direcţia noastră”, spun cei care i-au bătut pe Contra şi oamenii lui.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Tuesday, 19.11.2019 19:10 Sport

National Cinematografic