Convins că “Say cheese!” e o aluzie la originile sale, Gigi Becali a bătut un fotograf britanic

Scandal în centrul Londrei! Un fotograf britanic a ajuns la spital în această dimineaţă, fiind agresat în plină stradă de însuşi patronul Stelei. În apărarea sa, Gigi Becali susţine că tânărul englez l-a ironizat în mod repetat în timp ce îl fotografia, strigându-i “Say cheese!”, o aluzie jignitoare la originile sale de cioban.

“Mă plimbam şi eu prin Londra cu băieţii”, a declarat Becali, “şi englezul, în timp ce ne poza, a început să strige la mine, cică ‘sei ciz, sei ciz’. L-am întrebat pe Meme ce zice, şi mi-a explicat că zice ceva de brânză. Adică el făcea mişto de mine, de Gigi Becali, că sunt cioban la oi! Păi cum să nu-i ard una la hahaleră să se înveţe minte? Dacă nu eram noi, românii, în frunte cu Iisus, vă cotropeau turcii, musulmanii păgâni! Mă faci tu pe mine cioban, nenorocitule? I-am mai dat vreo două, să mă pomenească şi la sfânta biserică.”

Surse neoficiale transmit că, după ce i s-a explicat că expresia e una uzuală în spaţiul anglofon şi nu face referire la meseria sa, Becali şi-ar fi cerut scuze şi i-ar fi oferit britanicului un kilogram de urdă drept compensaţie, “ca între gentlemeni.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 martie 2013 08:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult