Copos a sechestrat doi colindători care nu au plătit produsele cu care au fost cinstiţi

Un imens scandal a izbucnit aseară în faţa vilei lui George Copos. Poliţia a fost chemată să intervină în forţă, după ce George Copos a sechestrat doi colindători  în vila sa. Patronul Rapidului a negat că ar avea colindători în casă, însă poliţiştii au făcut totuşi verificări, ocazie cu care i-au descoperit pe cei doi colindători legaţi în baie.

Imediat după ce au terminat colindul, cei doi au fost invitaţi în vila lui Copos şi cinstiţi cu mâncare şi vin. La plecare însă, când se aşteptau să primească şi o sumă de bani, au aflat cu surprindere că nu vor primi nimic de la Copos, ci dimpotrivă, trebuie să achite contravaloarea celor consumate. „Am rămas prost când ne-a zis Copos că e momentul să plătim ce-am consumat şi să plecăm. Ca să nu mai zic că preţurile erau umflate rău, nici la un restaurant de lux nu cred că sunt atât de mari. Am refuzat, evident, moment în care Copos a făvut o criză de nervi, tot bolborosea că planeta se scufundă, apoi a chemat bodyguarzii, ne-au legat şi ne-au închis în baie. Noroc că aveam mobilul la îndemână şi am reuşit, cu ceva efort, să sun la Poliţie”, ne-a declarat unul dintre colindători.

Colindătorii erau veniţi din Moldova şi îl colindaseră cu puţin timp înainte pe Gigi Becali, cel care le-a şi sugerat dealtfel să-l colinde pe Copos. „L-am colindat pe domnul Becali, ne-a primit în casă, ne-a cinstit cu mâncare şi cu un pahar de vin, iar la plecare ne-a dat şi bani, cum era şi normal. Domnul Becali ne-a dat pe urmă adresa lui Copos şi ne-a spus să-l colindăm neapărat şi pe el, că e om bun la suflet şi extrem de darnic cu colindătorii. Cred că domnul Becali a vrut să facă o glumă”, ne-a declarat colindătorul.

George Copos s-a limit să declare că va apela la justiţie ca să recupereze prejudiciul pe care i l-au creat cei doi colindători.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 decembrie 2010 11:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult