Copos rămâne la Rapid, după ce o bancă i-a aprobat un credit de 1 leu

George Copos a anunţat azi că nu mai vinde Rapidul, după ce i-a fost aprobat un credit de 1 leu, bani pe care îi va returna în următorii 15 ani. “Sunt fericit să anunţ că am obţinut leul de care avem nevoie ca să menţin Rapidul pe linia de plutire. Speram să plătesc creditul în 25 de ani, dar sunt mulţumit şi cu ratele întinse pe 15 ani”, a anunţat Copos pe blogul personal.

Aprobarea creditului era practic ultima speranţă a patronului rapidist, mai ales că absolut nimeni nu i-a oferit leul pe care l-a pretins acum câteva zile în schimbul Rapidului. Numele băncii nu a fost făcut public, însă Copos a lăsat să se înţeleagă că este vorba de un puternic grup bancar din Elveţia. Asta cu atât mai mult cu cât creditul este în franci elveţieni, echivalentul unui leu românesc.

Entuziasmat peste măsură de aprobarea creditului, Copos a promis că, după ce va termina de plătit creditul de 1 leu proaspăt primit, va face un alt credit, tot de 1 leu, urmând ca toţi banii să fie folosiţi într-o campanie de transferuri fără precedent.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 decembrie 2011 15:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult