Cornel Penescu: Sunt şocat să aflu că a murit Michael Jackson

Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş, a fost eliberat vineri, după zece luni petrecute în penitenciar. Obosit, stresat şi dezobişnuit cu lumina naturală, Penescu s-a declarat şocat de veştile pe care tocmai i le dăduse fiul lui, Andrei.

„Mi-a spus ăla micu acuma că a murit Michael Jackson. Ce să spun, sunt şocat, a fost un mare artist, îmi pare rău că s-a prăpădit. Dacă mai trăia, cine ştie câte spectacole mai dădea, câţi copii mai făcea fericiţi…”, le-a declarat Penescu ziariştilor care l-au aşteptat la ieşirea din Penitenciar.

 

În timp ce se îndrepta, vizibil confuz, spre maşina familiei, patronul piteştenilor i-a întrebat pe ziarişti cine este mai este preşedinte.

“Nu-mi vine să cred că tot Băsescu a câştigat alegerile, a fost reacţia lui Penescu. La ce săpuneli îi trag ăia de la Antena 3, Stan, Gâdea şi Cristoiu…Cum, Cristoiu nu mai e la Antena 3?”

Deşi maşina era pornită, Penescu a rămas un timp în uşă, să se întreţină cu un jurnalist de la care tocmai aflase că Herta Muller a câştigat Nobelul pentru literatură.

“O surpriza plăcută din partea Hertei”, a fost de părere Penescu.„Sper să nu picăm cu ea la anul în UEFA”.

La plecare, patronul de la FC Argeş a mărturisit că nu a auzit în viaţa lui de Fernando de la Caransebeş, dar s-a arătat dispus să-l transfere la Piteşti dacă antrenorul îi va cere asta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 ianuarie 2010 11:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult