Corupţie totală în sportul românesc! Viorel Lis, ales preşedinte al Federaţiei Române de Aerobic

Caracatiţa corupţiei din sportul românesc loveşte chiar şi Federaţia Română de Aerobic, în fruntea căreia tocmai a fost ales Viorel Lis, în urma unor complicate jocuri de culise tipic dâmboviţene. Lis promite să reformeze din temelii aerobicul şi să introducă discipline noi, care să poată fi practicate de toţi românii.

„A propus un aerobic care se joacă pe un taburet înalt, la un aparat şi trebuie doar să dai din mâini, urmărind atent ce cărţi îţi pică. Alegi 2-3 cărţi, iar dai din mâini şi tot aşa”, spune unul din membrii federaţiei de aerobic.

Viorel Lis vrea să facă fumatul permis în sălile de aerobic, care urmează să fie dotate cu canapele şi măsuţe, bar, biliard şi multe aparate de păcănele.

„Cetăţenii care doresc să vadă o fată frumoasă, să-şi verifice inteligenţa la un aparat de păcănele şi să se simtă bine în general pot veni la sălile de aerobic, unde mai clătesc ochii. Eu totdeauna am spus că e mai importat să previi decât să ai nevoie să faci sport”, a spus Viorel Lis.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult