Cosmin Moţi, împrumutat la Real Madrid pentru a avea jocuri în picioare

Din cauza evoluţiilor modeste din ultimele partide, Cosmin Moţi a fost anunţat de Ioan Andone că nu mai intră în vederile sale pentru acest sezon.  Se pare că decizia Fălcosului are în mare parte legătură cu ultimele partide ale dinamoviştilor, în care Moţi a greşit grav la mai multe faze de atac ale adversarilor. La scurt timp după ce a fost rugat de Andone să găsească o echipă unde Moţi să joace titular meci de meci, impresarul Giovani Becali a venit cu varianta Real Madrid.

„Cosmin Moţi este un jucător de perspectivă şi are nevoie de jocuri în picioare ca să revină la forma de altădată. Împrumutul la Real Madrid nu trebuie privit ca un pas înapoi de către jucător, ci ca o oportunitate pentru a-şi recâştiga locul de titular la Dinamo”, a declarat Ioan Andone.

Din informaţiile noastre, Andone a refuzat iniţial împrumutul, dar a fost convins de antrenorul madrilenilor, Jose Mourinho, care l-a sunat personal. „A contat mult telefonul lui Jose. A fost foarte insistent şi m-a convins că e mai bine pentru Moţi să joace titular la Real Madrid decât să fie rezervă la Dinamo. Sper să fi luat decizia corectă”, s-a destăinuit Andone unor apropiaţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 septembrie 2010 10:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult