Cristi Borcea, acuzat că a trucat în Photoshop un meci din Liga I

Acționarul dinamovist e acuzat că, în sezonul 2009/2010, a trucat în Photoshop mai multe imagini din meciul FC Brașov-Dinamo, câștigat de echipa sa cu scorul de 1-0. Dacă Borcea n-ar fi intervenit personal, Dinamo n-ar fi reușit să câștige dificila deplasare de sub Tâmpa. Cel poreclit Shakira a trucat chiar faza unicului gol, decupând pur și simplu mingea, pe care a lipit-o apoi în spatele goalkeeperului, gata să intre în poartă.

“Golul lui Cristea a fost o făcătură ordinară”, a tunat la data respectivă Dinu Gheorghe, președintele brașovenilor. „Ascultați ce vă spun, n-a fost gol valabil! Vă rog să urmăriți cu atenție înregistrarea fazei. Se vede clar că avem de-a face cu un trucaj. Jucătorul lui Dinamo scapă singur, dar portarul nostru reușește să îl oprească și ia mingea în brațe. Îmi explică și mie cineva cum naiba pe urmă apare mingea brusc în fața porții goale?”

Acuzele la adresa lui Cristi Borcea sunt extrem de grave. Potrivit unor oficiali ai Brașovului, acționarul dinamovist a trucat meciul pe calculator, împreună cu centralul partidei. Se pare că Borcea a apelat la arbitru deoarece el nu prea se pricepe la Photoshop, softul de prelucrare a imaginilor fiind un produs prea ieftin pentru a intra în sfera lui de interes.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 noiembrie 2011 12:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult