Cristi Borcea va purta la nunta lui sacou roșu și adidași albi cu crampoane

Cristi Borcea a spus că vrea să se însoare cât mai repede, ca să facă uitată nunta regală de vineri. El s-a întâlnit azi cu Gigi Becali, viitorul naș, pentru a stabili ultimele detalii înaintea ceremoniei.

Conform surselor noastre, acționarul de la Dinamo își dorește foarte mult ca nunta să aibă loc la palat. În plus, Borcea încearcă să-l convingă pe Gigi să-i construiască rapid o catedrală în stil gotic unde să aibă loc ceremonia religioasă, deoarece – lucru îngrijorător – nicio biserică din București nu este destul de șucară pentru nunta dinamovistului.

Borcea a fost impresionat de haina roșie pe care a purtat-o prințul William la nuntă și a spus că o se însoare și el într-un costum similar. “Am comandat deja un sacou roșu de la Dolce&Gabbana. Panatalonii îi am de mai demult, sunt ăia negri pe care i-am purtat la meciul cu Everton, în 2005. Îmi poartă noroc, de atunci nu i-am mai spălat. În picioare o să port niște adidași albi, cu crampoane, ca să se vadă că sunt sportiv.”

Mulți cred că Borcea o să fie atât de încrezut la nunta lui că abia o să vorbească cu invitații. “Parcă văd că o să se plimbe întruna cu mireasa de mână și-o să ne zică: Lăsați-ne să ne pregătim pentru noaptea nunții!” a declarat un apropiat la dinamovistului.

Nașul Gigi Becali a anunțat că o să-i dea cadou de nuntă lui Borcea un meci Dinamo-Steaua din sezonul viitor. “Poate să aleagă el scorul și marcatorii”, a precizat Becali, un om care pune familia înainte de toate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 aprilie 2011 08:44
Citește mai mult despre: borcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult