Cristi Borcea vrea să transfere întreaga galerie a Craiovei la Dinamo

Atmosfera deprimata de la meciurile lui Dinamo susţinute pe stadionul din Ştefan cel Mare l-a convins pe Cristi Borcea că e nevoie de tranferuri şi la nivelul galeriei, nu doar la cel al lotului de jucători. După ce a adus mai multe echipe de la Craiova, acum Borcea vrea să transfere în bloc galeria oltenilor.

Marele avantaj al suporterilor craioveni este, în opinia lui Borcea, faptul că aceştia pot veni la Dinamo din postura de suporteri liberi de contract. „Dacă aş fi luat suporteri de la Steaua, de exemplu, ar fi trebuit să le plătesc clauza de reziliere. Nu că m-ar fi costat mult, că suporterii stelişti se vând pe puţin, dar prefer totuşi să-i iau gratis, dacă am ocazia asta”, a explicat acţionarul dinamovist.

Liderii galeriei dinamoviste nu privesc însă cu ochi buni transferul oltenilor. „Suporterii liberi de contract n-au meciuri în picioare, n-au nici pregătirea de iarnă făcută, deci nu cred că ne putem baza pe ei. Dacă ar fi avut valoare, n-ar fi liberi de contract. Dacă Borcea vrea galerie, să ne aducă suporteri cu CV, cu experienţă pe stadioane, nu «fetiţe»care-şi iau bătaie de la jandarmi”, s-a revoltat un suporter dinamovist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 martie 2012 16:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult