Soarele a răsărit și pe strada lui Cristi Tănase, după ce acesta a primit mult visata cetățenie braziliană. Proaspătul eveniment a fost sărbătorit printr-un chef monstru de steliști, ale căror speranțe de a-l transfera măcar la o echipă din Republica Moldova au prins iarăși viață.

cristi_tanase_meci.jpg Pe site-ul clubului Tănase figurează sub numele de Dodelinho și este prezentat ca un playmaker veritabil, format de Flamengo, despre care însuși Pele ar fi spus că îl vede favorit să îi ia locul. Deși Tănase joacă la Steaua de mulți ani, pe site apare că ar fi fost recent achiziționat de la PSG.

“Îl ținem pe Tase la saloanele de bronzat 3-4 ore pe zi, nici nu mai contează că nu vine la antrenamente. L-am pus să poarte cruci și să se închine în stilul Ronaldinho după fiecare aut scos, că el nu prea înscrie. Suntem în discuții cu FC Bălți, pe care i-am convins că ar da lovitura cu el. Totul e să nu-i testeze viteza, că s-a terminat”, ar fi declarat Vali Argăseală.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Tuesday, 13.01.2015 14:02 Sport

National Cinematografic