Cristi Tănase, în locul lui Gigi Becali în Parlamentul European: „E oligofrenul ideal”, spune Gigi

Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri după ce a aflat că trebuie să renunţe la mandatul de europarlamentar şi şi-a ales deja înlocuitorul. După ce s-a consultat cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, Gigi Becali a ajuns la concluzia că cel mai oligofren stelist este Cristi Tănase, calitate care îl face înlocuitorul perfect.

„Tănase ăsta e dat dracului, când îl auzi vorbind zici că e cel mai mare prost. E oligofren, nu-l duce deloc capul, adică exact omul potrivit să mă înlocuiască. E mai tânăr şi mai sărac ca mine, în rest zici că suntem fraţi. Şi are salariul cam mare la Steaua, aşa că mai bine îl fac europarlamentar şi scap de o grijă. Îi dau câteva banane în traistă şi-l pun în avionul de Bruxelles”, a spus Gigi Becali.

Cristi Tănase este extrem de fericit că va pleca la Bruxelles şi spune că abia aşteaptă să demonstreze că-şi merită locul în Parlamentul European. „Recunosc, n-am auzit până acum de echipa asta, Parlamentul European”, a spus stelistul, „dar am înţeles că nu oricine ajunge acolo. Sper să înscriu cât mai multe goluri în tricoul Parlamentului European, pentru a rămâne în vederile selecţionerului Piţurcă.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 decembrie 2012 17:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult