Cristi Tănase vrea să îşi încheie cariera la clubul care l-a lansat: Bamboo

Stelistul Cristi Tănase nu uită de unde a plecat. Într-un interviu acordat site-ului oficial al Stelei, Tănase spune că a păstrat în inimă clubul Bamboo şi că visează să-şi încheie acolo cariera. “Am petrecut nişte ani minunaţi în clubul Bamboo, pe care nu-i voi uita niciodată. Rămân bambooist pe viaţă”, a spus stelistul.

“Până să ajung la clubul Bamboo, puţină lume ştia cine este Cristi Tănase. Fără Bamboo, probabil rămâneam un anonim şi nu mai ajungeam la Steaua. Tocmai de aceea, la finalul carierei vreau să-i dau ceva înapoi clubului care m-a ajutat atât de mult”, a adăugat decarul stelist.

El şi-a amintit cu plăcere de oferta clubului Bamboo. “Am acceptat fără să stau pe gânduri propunerea clubului Bamboo. O ofertă din partea celui mai mare şi mai cunoscut club din ţară nu se refuză”.

Tănase nu exclude însă varianta de a-şi încheia cariera într-un alt club. “Până spre finalul carierei pot apărea şi alte cluburi mari. Am auzit lucruri frumoase şi despre clubul Bellagio, e posibil să-mi închei acolo cariera, dacă oferta lor este mai bună. Sunt profesionist şi e normal să accept oferta mai bună”, a încheiat Tănase.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 septembrie 2011 14:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult