Cristiano Ronaldo a reclamat azi dimineaţă la poliţie că şi Bănel Nicoliţă a luat Balonul de Aur

Deşi nici un român n-a câştigat vreodată prestigiosul trofeu fotbalistic iar FIFA nici măcar nu a trecut pe lista scurtă anul acesta vreun jucător născut în ţara noastră, se pare că, totuşi, anul acesta am dat lovitura. Conform presei franceze, ieri seară râvnitul premiu a ajuns, în sfârşit, în posesia unui român.

Vestea a venit, de fapt, de la Cristiano Ronaldo, adevăratul câştigător al Balonului de Aur, cel care a reclamat azi dimineaţă, la poliţie, dispariţia acestuia din camera de hotel în care era cazat. „Deci după ce am câştigat premiul m-am dus la hotel, să fac 4000 de abdomene şi să mă culc apoi. A trecut Bănel pe la mine, pe care îl ştiu de când am jucat împotriva Stelei în Champions League, mi-a povestit Beckham de el. Din vorbă în vorbă am început să bem, să ascultăm nişte fado de la el din ţară iar dimineaţa când m-am trezit nu mai aveam nici trofeu, nici săpun şi nici prosoape în baie”, a spus fotbalistul portughez în declaraţia dată ofiţerilor de poliţie francezi.

Oamenii legii au pornit deja în urmărirea lui Bănel şi sunt deja pe urmele lui după aproape două ore. Abia revenit dintr-o accidentare, Nicoliţă ar putea fi capturat la finalul serii, că nu mai poate alerga precum în tinereţe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 ianuarie 2014 11:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult