Cristiano Ronaldo vine în România! Va lansa colecția de trening cu 4 dungi pentru cocalarii premium

Fotbalistul și cocalarului Cristiano Ronaldo va veni în România din nou! Nu ca să joace fotbal ci să lanseze noua colecție de treninguri premium, cu patru dungi, pentru toți domnii care vor să iasă la agățat în oraș și vor să-i ofere partenerei o prezență de clasă, elegantă, cu patru dungi pe fiecare crac al pantalonului. 

„Dungile pe trening sunt ca tresele militare. Patru dungi este cel mai ridicat grad pe care îl poate avea un cocalar fără studii superioare. Următorul grad este treningul cu stele, cel mai înalt fiind treningul cu 4 stele, pentru așa numiții cocalari de brigadă”, a declarat un designer de modă prezent la eveniment. 

După ce anunțul a fost făcut Cristiano Ronaldo a venit la București modest, cu un avion de linie, un bagaj de mână plin cu gel și două bagaje de cală în care avea niște gel de păr și o pereche de adidași. A fost întâmpinat pe aeroport de reprezentantul unui important distribuitor de treninguri pentru cocalari care l-a primit tradițional, cu semințe prăjite și un pet de bere. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 februarie 2016 11:05
Citește mai mult despre: cocalari cristiano ronaldo trening

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult