Csibi Barna a spânzurat o păpuşă cu chipul lui Arpad Paszkany

Locuitorii municipiului Cluj-Napoca au fost ieri martorii unui “spectacol” neobişnuit: extremistul secui Csibi Barna a spânzurat o păpuşă cu chipul secuiului Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj. Incidentul a avut loc în faţa statuii lui Avram Iancu din Cluj-Napoca.

În cadrul ceremoniei, Arpad Paszkany, îmbrăcat în costum tradiţional secuiesc, a fost judecat şi condamnat la moarte prin spânzurare, el fiind acuzat că a stabilit preţuri exagerate, între 150 şi 250 de lei, pentru meciul CFR – U Cluj care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni.

“Eu este ceferist, dar acum, pentru că eu şomer, nu avut bani să cumpăr bilet la meci. Chiar dacă este secui ca mine, Arpad Paszkany e vinovat. Plus că nu mai spânzurat de mult pe cineva şi lumea început să uite de mine. Din cauză că el pus preţuri mari la bilete, acum el şi nu eu este cel mai antipatizat secui din România, iar asta nu convine la mine”, a explicat Csibi Barna.

Extremistul maghiar a mai precizat că a vrut să spânzure şi o păpuşă cu chipul lui Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj. “Acesta însă mult prea gras şi fost frică la mine să nu cedeze bârna de care vrut spânzurat”, spune Csibi.

“Dumnezeu să fie milostiv cu sufletul lui. Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva şomerilor secui”, a precizat, la final, Csibi Barna.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 noiembrie 2011 11:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult