Cu toate că nu a început încă, Putin a câştigat deja 20 de medalii de aur la Olimpiada de la Soci

Ceea ce ştia toată lumea s-a confirmat: Putin este, într-adevăr, cel mai bun. Cunoscutul dictator rus a câştigat nu mai puţin de 20 de medalii de aur şi una de argint la Olimpiada de Iarnă de la Soci, care va debuta zilele următoare. Un singur incident neplăcut a umbrit această extraordinară linie de succese, respectiv execuţia comitetului de arbitraj de la skeleton, cei care i-au dat medalia de argint.

Putin a câştigat medalii la sporturi individuale, cum ar fi sărituri cu schiurile sau biatlon, dar şi la sporturi de echipă, cum ar fi hochei, unde a câştigat şi titlul de cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi cel mai bun antrenor.

„Este un moment de mândrie pentru Rusia care, iată, reuşeşte să se impună în faţa ţărilor capitaliste în această competiţie a celor mai bărbaţi dintre bărbaţi”, a declarat dictatorul rus pentru agenţia de presă Rusia Novosti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 februarie 2014 13:02

Alte articole

Vezi mai mult