Cu voinţă, orice e posibil! Un bolnav de priapism şi-a învins propriul penis la skandenberg

Luptă cu priapismul de mai bine de 6 ani, dar niciodată nu s-a dat bătut! După ce o supradoză de Viagra i-a curmat visul de a deveni fotbalist, tânărul V. R. din Tecuci şi-a dedicat viaţa singurului sport pe care îl mai putea practica: skandenbergul împotriva propriului organ sexual.

Aseară, sub privirile încurajatoare ale rudelor şi prietenilor, V. R. a atins pentru o clipă visul de aur al oricărui bolnav de priapism, reuşind să-şi învingă penisul la skandenberg, după o încleştare care a durat mai bine de 30 de minute.

“Gândiţi-vă că e în erecţie de jumătate de deceniu. Nu are sentimente; te distruge fără să schiţeze o expresie”, îşi descrie V. R. adversarul, a cărui postură arată că e deja pregătit de un nou meci. “Uneori îi fac faţă o vreme, alteori mă pune la pământ în 3 secunde. Încă nu-mi vine să cred că l-am bătut şi eu o dată. Poate m-a lăsat să câştig.”

“Pentru prima oară în şase ani, o rază de soare mi-a luminat buricul preţ de câteva secunde. M-am simţit ca un om normal. M-am simţit ca înainte… Mă mai întrebaţi dacă a meritat efortul?”, a adăugat sportivul.

“Penisul s-a revanşat într-o partidă ulterioară, dar victoria – fie şi fugitivă – a tânărului V. R. va rămâne pentru totdeauna în istorie ca un monument dedicat stăruinţei omenirii de a se autodepăşi”, a comentat un martor ocular.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
18 martie 2014 07:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult