Cum a trăit Becali meciul Stelei cu Pandurii

Cu o oră înainte de meci
Gigi Becali a fost la vestiar unde a stat de vorbă cu Andrei Ionescu şi Ninu. Primului i-a zis: “Băi, te-am lăudat şi acuma joci mai prost ca Ninu.” Iar lui Ninu i-a spus: “Ai grijă că te trimit la echipa a doua, joci ca Andrei Ionescu.” La ieşire din vestiar s-a întîlnit cu Bănel şi Surdu care se alergau pe holuri.

A zîmbit la ei şi a spus că regretă că nu e patron la o echipă mai bună la care să aibă şi ei cu cine să joace.

Italieni veniţi la muncă în România

 

Cu un sfert de oră înainte de meci
A ieşit de la vestiar şi a intrat direct în direct la GSP TV.
Naum: “Domnule Becali, cum comentaţi?”
Becali: “Ce să comentez, băi băiatule, ce mă comentez, mă-nţelegi?”
Naum: “Adică, NO COMMENT?”
Becali: “Am trecut puţin pe la băieţi pe la vestiar, i-am mobilizat cum numai eu ştiu s-o fac, mă-nţelegi? Psihic sînt rezolvaţi, că ştiţi că eu sînt bun psiholog, mă-ţnelegi? De fapt cel mai bun. Azi batem tot, iar dacă mai intră Toja şi Tănase sîntem invincibili, mă-nţelegi?.”
Naum: “Un pronostic …”
Becali: “Nici nu-mi fac probleme de scor, mă-nţelegi? Păi dacă intră Toja şi Tănase, Ţociu şi Palade sau Buzdu şi Morar, s-a terminat, cîştigăm Europa League, US Open şi Turul şi Returul Franţei, mă-nţelegi?”
Naum: “Depinde postul lui Stoichiţă de acest rezultat, spre exemplu, dacă bateţi doar cu 6 la 0, mai rămîne antrenor?”
Becali: “Bă, păi îl aduc şi pe Meme, e semn ăsta. I-auzi: Mihai Stoichiţă şi … Mihai Stoica, Mihăiţă Stoichiţă şi Mihai Stoica, hă, hă, hă! Ce mă distrez! E pe banii mei, oricum. Asta e combinaţia, mă-nţelegi? Cum au fost Albanio şi Romina, Hansel şi Gretel, Iţic şi Ştrul.”
Naum: “Deci are postul asigurat …”
Becali: “Hai că vă las, că văd că vreţi să mă trageţi de limbă, mă-nţelegi? Pe mine mă trăgeau profesorii de urechi şi tot nu scoteau nimic de la mine, pentru că nu înţelegeam, mă-nţelegi?”

A început meciul. Văzînd alcătuirea echipei Stelei, Becali îl întreabă pe Argăseală unde e marea echipă a Stelei, aia invincibilă. Argăseală îi spune că din neglijenţă s-a spart un geam la vestiar şi au murit toţi, că a fost carnagiu.
Min. 10: Lui Becali nu-i place cum joacă echipa şi îi spune lui Argăseală să trimită cîţiva antrenori la încălzire.
Min 30: Îi spune lui Argăseală ca la pauză să-l cheme pe Grzelack pe teren să facă cîteva tumbe, ca să se mai rîdă şi el cu Mache.

circ

La pauză Becali a declarat pentru gsp.ro că fanii stelişti sînt satanişti. Abia acum îşi explică de ce le place Fiara atît de mult.
Tot la pauză merge să facă pipi. Profită de moment ca să-l schimbe pe Stoichiţă. “Nu mai vreau să schimb antrenorul după meci. Asta e cea mai mare prostie, să pierzi noaptea.”
Min. 50: Vrea să-l pună antrenor pe Panduru, dar acesta băuse cu Stoichiţă cu o noapte înainte şi apucase, spre dimineaţă, să-i promită că nu vine în locul lui. Acum nu are ce să mai facă, pentru că e om de cuvînt. Respect Pandi!
Min. 70: Îi telefonează lui Bucşaru şi îl întreabă dacă nu vrea să-l împrumute ca să cumpere Steaua. Bucşaru a zis că face orice pentru bani.
Min. 80: Nu ştie unde a dispărut Argăseală şi întreabă în stînga şi în dreapta: “L-aţi văzut cumva pe zdreanţă, cel cu creier de faianţă?”
Min. 90: Fluier final. Argăseală nu a prins finalul. De minute bune l-a pus Becali să-i scoată cu scobitoarea bulele din apa minerală. Ca pedeapsă pentru că nu a luat adresa de e-mail: steaua2003@yahoo.com.

La cîteva minute bune după terminarea partidei, Becali i-a mulţumit lui Dumnezeu aşa: „Doamne, multumesc că Steaua II nu poate să intre în Liga I, că ăia au echipă bună, Dayro, Pleşan, iar acuma le-a venit şi antrenor, Bergodi. Ne-ar sparge ăia!”

 

Dincolo de porţile stadionului fanii îl huiduie pe Stoichiţă. Îl acuză că nu are coloană vertebrală. Ba chiar au afişat un banner pe care au scris că îi lipsesc şi câteva coaste şi-un rinichi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 septembrie 2009 06:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult