Momente dramatice în familia unui tânăr bucureștean. După ani de zile în care a dus o viață dublă, tânărul a decis să le spună părinților adevărul despre el: că este fan FCSB și că nu se poate schimba. 

adolescent_discutie_parinti.jpg Mama tânărului a izbucnit în lacrimi și este și acum în stare de șoc. ”Nu-mi vine să cred”, a spus ea printre suspine. ”Îmi vin în minte serile alea în care se închidea în cameră și eu credeam că se uită pe site-uri porno, ca orice adolescent de vârsta lui. Și aflu acum că se închidea în cameră ca să se uite la meciurile FSCB-ului. Dacă nu eram atât de naivă, poate-l salvam și nu devenea fan FCBS.”

Tatăl, în schimb, a acceptat mult mai bine crunta veste. ”N-o să vă mint, aș fi preferat să-mi spună că este gay, aș fi înțeles mai ușor asta decât că este fan FBCS”, spune părintele. ”Dar este copilul meu și îl iubesc așa cum este, n-am încotro. Mă gândesc însă dacă mai are rost să-l țin la școală, că e clar că nu e deloc inteligent.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 08.11.2018 16:21 Sport

National Cinematografic