Dacă în ’98 tricolorii s-au vopsit blonzi, acum Iordănescu i-a pus să-și lase bărbi ca Arsenie Boca

La Mondialul din 1998 din Franța, după calificarea din grupe, tricolorii au surprins pe toată lumea printr-o schimbare de look: s-au vopsit toți blonzi. Anghel Iordănescu, cel care era selecționer și atunci, n-a uitat evenimentul și a decis ca o schimbare de look se va întâmpla și acum, mai ales că turneul final la care tocmai ne-am calificat are loc tot în Franța.

Astfel, Iordănescu a anunțat că toți tricolorii trebuie să-și lase barba să crească până când începe Campionatul European din vara viitoare. ”Când ajungem în Franța vreau să am în lot 25 de Arsenie Boca”, a ordonat Generalul. ”În ’98 antrenam fotbaliști, acum antrenez agarici, deci măcar să punctăm la capitolul prestanță. Doamne-ajută!”

Suporterii românii par însă prea puțin interesați de cum vor arăta jucătorii. Pentru ei este mult mai important să afle dacă în Franța va ajuge cu lotul și Cristi Tănase, ca să știe dacă mai are sens sau nu să-și rezerve avion, hotel și bilete de meci. ”Dacă e convocat Cristi Tănase, Naționala o să fie susținută din tribune doar de rudele jucătorilor, că noi, suporterii, nu ne ducem în Franța”, a anunțat un lider al suporterilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 octombrie 2015 16:56
Citește mai mult despre: arsenie boca barba Iordanescu Nationala suporteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult