Dacă rămâne complet fără bani, Abramovich poate prelua Dinamo

Veşti bune pentru fostul proprietar al Chelsea, Roman Abramovich! Dacă sancţiunile îi ajung cu adevărat până la os şi devine un sărac rupt în cur, e binevenit să preia Dinamo, a anunţat conducerea clubului după tratativele cu fanii, creditorii, părinţii şi un băiat care a găsit azi dimineaţă pe capota unei Dacii un covrig perfect nemuşcat.

„Bineînţeles, va trebui să facă dovada că e sărac lipit, nu sărăcuţ sau amărât. Gen, să-i sufle vântul prin buzunare, să i se vadă coastele… Că şi fraţii Negoiţă ziceau că-s săraci, ne tot arătau datoriile la ANAF şi când colo aveau caşcaval, dă-i încolo”, spune actualul proprietar al lui Dinamo, spălătorul de parbrize din intersecţia de la Obor.

Abramovich i-a anunţat pe cei de la Dinamo că e încântat de ofertă şi, cel mai probabil, o va accepta după ce toacă ultimul milion pe care a reuşit să-l împrumute de la un cumnat. „Pregătiţi punga aia bună de pufuleţi şi băgaţi la rece PET-ul de Burger, vin să ne văităm de sărăcie împreună!”, a râs, dar şi plâns, fostul oligarh.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 aprilie 2022 17:30
Citește mai mult despre: Abramovich Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult