David Moyes demis de la Manchester. Se iau în calcul variantele Florin Marin, Mulțescu sau Țălnar

Mai marii clubului din Old Traford nu stau cu mâinile în sân după concedierea managerului David Moyes. Pentru înlocuirea tehnicianului există deja o listă scurtă, numele vehiculate fiind Florin Marin, Gigi Mulțescu sau, ce mai probabil, Cornel Țălnar.

”Ion Marin, prima noastră variantă, are un contract în arabia, la Al Kuwait și ne-a refuzat politicos. Gheorghe Hagi, alt antrenor de același calibru ne-a spus că nu ia echipe la mijlocul sezonului. Am rămas cu aceste trei variante”, a declarat președintele clubului, John McEnroe.

Contactat telefonic, favoritul principal Cornel Țălnar a declarat că nu a luat încă o decizie. ”Eu, știți cum sunt, trebuie să mă consult cu soția. Altfel, m-aș duce, Manchester nu se refuză, alegi cu inima. Dacă nu se poate și nu se poate, le dau numărul lui Cârțu, el se bagă la orice echipă”, a explicat cel poreclit țânțarul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult