David Popovici, în sfârşit major! Săptămâna asta, bazinul Dinamo va fi plin cu bere

Majoratul lui David Popovici va fi demn de un campion mondial, european și recordman. În aceasă dimineață administratorii stadionului Dinamo, clubul unde activează performerul nostru au început să toarne bere în bazin, după ce, seara trecută, l-au golit în prealabil.

Scopul e ca David, după ce trage o tură de bazin să fie practic muci de bucurie că a obținut un record, sau măcar că a ajuns la mal. Desigur, pentru aniversare poate să-și cheme și prietenii și colegii, toți ceilalți înotători care au împlinit 18 ani deși, având în vedere că clubul Dinamo ține de ministerul de interne, aspectul ăsta nu prea contează, pot să înoate toți acolo, inclusiv minorii de cinci ani, atâta timp cât nu sunt săraci și nu merg cu mașina cu viteză pe autostradă.

Sărbătoarea ar putea să țină loc până târziu în noapte întrucât vorbim de sportivi, oameni care beau rar și sunt antrenați să reziste unor condiții extreme. Administratorii clubului spun că dacă nu se bea toată berea din bazin va trebui s-o pună pe femeia de serviciu să curețe restul, ea și poate bărbac-su pe care-l ține acasă, care măcar cu ocazia asta poate să contribuie la ceva.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 septembrie 2022 13:13
Citește mai mult despre: bere popovici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult