De când a ajuns în sferturi, milioane de bărbaţi au devenit fanii Simonei Halep şi pentru tenis

Deşi erau deja cei mai mari fani ai acesteia, tot mai mulţi bărbaţi descoperă abia acum că Simona Halep e pricepută la tenis! Dacă în 2007 mai bine de 90% dintre admiratorii acesteia răspundeau cu “Eh, ştiţi voi de ce” la întrebarea “De ce vă place Simona Halep?”, anul acesta jumătate dintre aceştia au bifat şi varianta “Pentru că joacă bine tenis”, arată un studiu efectuat de o cunoscută revistă pentru bărbaţi.

“Sunt membru al fan clubului Simona Halep încă din 2007”, spune un bărbat din Capitală. “Sincer să fiu, multă vreme nici n-am ştiut ce sport practică, eram mult prea atent la alte aspecte ale personalităţii ei atât de complexe. Între timp m-am lămurit că joacă tenis, şi n-o face rău deloc, aşa că nu pot decât să o apreciez şi mai mult! Am auzit că a ajuns mare în NBA, sau cum se cheamă divizia A a tenisului.”

“Până prin 2008, cei mai mulţi cititori ai rubricii noastre de sport erau convinşi că Simona joacă baschet, probabil derutaţi de dimensiunile mingilor”, precizează coordonatorul studiului. “Astăzi, 55% dintre bărbaţii care o urmăresc cu sfinţenie nu numai că au învăţat ce este acela tenis, dar cunosc şi regulile. E o proporţie extraordinară pentru un sportiv de sex feminin.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
20 ianuarie 2014 10:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult