De ce a jucat Venus Williams fără chiloţi

Venus Williams a jucat tenis fără chiloţi. Sau cel puţin impresia asta o lasă nişte imagini de la Australian Open. Mi-e greu să înţeleg de ce a intrat aşa pe teren, oare ce sportivă vrea să rămână descoperită în faţa adversarei? Fotbaliştii, dimpotrivă, îşi iau tot felul de tricouri pe dedesubt, cu mesaje către suporteri, cu dedicaţii în caz că dau gol. Bine, nu mă aşteptam din partea americancei să aibă şi ea două perechi de chiloţi, dintre care una plină cu citate din Cioran, dar măcar o textilă acolo era normal să poarte.

Să nu mă înţelegeţi greşit, nu m-a măcinat în mod deosebit subiectul. Dacă o femeie alege să nu poarte chiloţi, o să fiu ultimul care are ceva de comentat.  Pentru cititorii TNR, însă, am dat nişte telefoane. Am căutat mai mulţi specialişti în domeniu (oricum s-ar numi el), pe care i-am întrebat despre jucătoarea de tenis şi gestul ei. Pentru că, să recunoaştem, ăsta a fost un gest.

Până la urmă, am primit nişte explicaţii. Nu prea multe, dar poate se mai strâng. Iată care sunt acestea:

-Antrenorul ei moldovean i-a spus că nu are voie cu piloţi în timpul competiţiei.

-Era beată, tocmai făcuse un tur al crâşmelor din Melbourne împreună cu Britney Spears şi Paris Hilton.

-Cum pantalonii cu contur de penis erau la Dani Oţil, ei nu i-au mai rămas decât chiloţii de culoarea pielii umane, cu o gaură a fundului desenată în spate.

-Aşa e-n tenis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 ianuarie 2010 13:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult