De ce-a pierdut Steaua? Patriarhul s-a rugat pentru City, că șeicii lor au mai mulți bani decât Gigi

Bazându-se pe faptul că el e creștin și patronii englezilor sunt musulmani, Gigi Becali era foarte sigur pe victorie înainte de meciul cu Manchester City. Însă patronul Stelei a fost trădat – dar nu de jucători, ci de unde se aștepta cel mai puțin: de cele sfinte. Mai exact, de Patriarhul Daniel, care a preferat să se roage pentru o victorie a lui Manchester City.

”Precum bine știți, eu sunt patriarh al ortodoxiei”, spune Preafericitul Daniel, ”iar ortodoxia înseamnă cale dreaptă.  Și calea dreaptă duce spre cei care au mai mulți bani, nu spre cei săraci. Din punct de vedere dogmatic n-am avut încotro și a trebui să mă rog pentru englezi, că patronii lor au muuuuuult mai mulți bani decât Gigi Becali. Aproape cât mine de mulți.”

Patriarhul a fost deranjat și de faptul că Gigi i-a promis câteva milioane de euro ca să se roage pentru el, însă acei bani urmau să ajungă în conturile BOR doar dacă Steaua se califica în grupele Ligii Campionilor și abia după ce Gigi ar fi primit banii de la UEFA. ”Suntem o afacere serioasă, nu centru de binefacere, să ne rugăm fără să fim plătiți înainte”, a explicat Patriarhul Daniel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 august 2016 13:55
Citește mai mult despre: gigi becali Patriarhul Daniel Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult