De Moş Nicolae, Mitea a găsit în ghetuţe o convocare la Naţională. Cu data poştei din 2005

Bucurie de nedescris într-o garsonieră de pe strada Apeductului din Chiajna, odată cu venirea dimineţii. Chiriaşul celor 28 de metri pătraţi, nimeni altul decât titularul postului de rezervă la Concordia din localitate – Nicolae Mitea – a avut surpriza plăcută de-a descoperi în încălţarea stângă o convocare la echipa naţională. După ce a verificat atent şi în cea dreaptă, să fie sigur că nu a fost chemat la lot pentru vreo dublă de foc, Mitea a intrat direct în cantonamentul din baie.

Deşi plicul este vizibil îngălbenit de vreme iar ştampila poştei indică 23.05.2005 ca data expedierii, Mitea este convins că va face o figură frumoasă în următorul meci sub tricolor. “Îi mulţumesc lui Iepuraşul de Paşti că s-a gândit la mine şi mi-a pus această convocare în pantofii cu ciucuraş. Nu contează că e din 2005, oricând e o onoare să joci la Naţională. Dacă am emoţii? Nu, deloc, fac faţă şi azi la presiunea de-acum mai mulţi ani, de-a juca la nivel înalt sau chiar de-a juca, pur şi simplu”, spune probabilul mijlocaş stânga.

Nicolae Mitea îşi asigură milioanele de fani că nu se va opri aici. El este convins că echipa României va fi revelaţia turneului final al Campionatului Mondial din Brazilia iar el are capacitatea de-a trage Naţionala după el: “Practic, e o grupă a moartei, ne aşteaptă 9 meciuri foarte dificile, cu echipe puternice. Dar nici Naţionala României nu trebuie subtitrată. Suntem un grup unit, avem dovadă de caracter şi cred că putem lua toate cele 14 puncte puse în joc”, a încheiat optimist starul Naţionalei.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 decembrie 2013 12:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult