Deja îşi bate joc de votanții ei. Firea le-a dat seminţe pentru meciurile Euro 2016, deşi n-au dinţi

Gabi Firea o ține din gafă în gafă. După ideea imbecilă de a face transportul public gratuit, pesedista aleasă primar general al Capitalei a decis să le facă o pomană votanților ei: le-a dat la toți semințe, ca să le folosescă în timp ce urmăresc meciurile de la Euro 2016. A omis însă un mic detaliu: majoritatea votanților săi n-au dinți – sau, în roice caz, nu destui ca să spargă smeințe cu ei.

”Să-i fie lusine”, s-a enervat un votant de-al lui Gabi Firea. ”Se să fac eu cu seminsele astea, cu se să le spag? Asta e bătaie de soc!”.  Și asemănător au reacționat și alți votanți ai lui Gabi Firea, dar aceasta nu pare deloc deranjată de situație, pentru că, consideră ea, va avea suficient timp în cei 4 ani de mandat ca să dea alte șpăgi electorale mai inspirate.

Nici președintele PSD, infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea, nu-și face griji, convins fiind că votanți lui Firea vor uita până în toamnă umilința și la alegerile parlamentare vor vota tot cu PSD. ”Românii în general și votanții noștri în special au mintea scurtă, oricât îi umilim sau furăm, ei tot pe noi ne votează”, exultă infractorul lider din fruntea PSD.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iunie 2016 14:28
Citește mai mult despre: euro 2016 gabi firea seminte

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult