Deși a fost anunțată ca înlocuitoare certă a lui Rareș Bogdan la emisiunea Jocuri de putere, Denise Rifai a aflat azi că a fost respinsă. Asta după ce șefii postului au aflat că dosarul Denisei Rifai este incomplet.

rares_bogdan_denise_rifai.jpg ”N-are atestat de clovn de la circ, cum cere fișa postului”, a explicat Cozmin Gușă într-o intervenție telefonică la Realitatea TV. ”Nu cerem să aibe atestat de la Circul din Monte Carlo, cum are Rareș Bogdan, dar măcar de la Circul București ar trebui să aibă unul. Nu putem lăsa emisiunea la care Rareș a muncit atâția ani pe mâna cuiva fără nicio pregătire de clovn.”

În aceste condiții, favorit să-l înlocuiască pe Rareș Bogdan a devenit Doru Octavian Dumitru, despre care se știe sigur că are atestat de clovn. Cozmin Gușă a decis însă să amâne momentul numirii lui Doru Octavian Dumitru până după alegerile europarlamentare, de frică să nu-i fie și el furat de peneliști și pus pe lista lor pentru alegeri.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 26.03.2019 17:29 Sport

National Cinematografic