Epidemie de pupincurism pe site-urile de sport! Zi de zi, GSP, Digisport și ProSport dau zeci de articole despre aventurile lui Reghecampf la Steaua, inventând noi și noi poziții din care să-l pupe-n cur pe angajatul lui Gigi Becali. Până și Mircea Badea și Mihai Gâdea, acești everești ai pupincurismului, simt că li se ia fața în domeniul lor preferat.

reghe_mancacios.jpg ”Se poate scoate lejer o kamasutră a pupincurismului, atât de elaborate sunt metodele prin care Reghe e pupat zilnic în cur pe siteurile de sport”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”Un nimeni, că nu poate fi numit altfel, e tratat ca o adevărată vedetă a fotbalului românesc. Dacă ne asumăm că fotbalul de la noi e o cloacă, atunci da, Reghe e cel mai bun exponent al său.”

Mihai Gâdea și Mircea Badea lucrează însă intens la schimbarea raportului de forțe. Pentru a reveni pe prima poziție a podiumului dedicat pupincuriștilor, cei doi intimi ai bucilor lui Dan Voiculescu au decis să-și dubleze spațiul de emisie, pentru a-l pupa în cur pe Voiculescu de două ori mai mult decât până acum.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 29.01.2016 20:25 Sport

National Cinematografic