Deranjant! Site-urile de sport îl pupă-n cur pe Reghe mai ceva decât Badea și Gâdea pe Voiculescu

Epidemie de pupincurism pe site-urile de sport! Zi de zi, GSP, Digisport și ProSport dau zeci de articole despre aventurile lui Reghecampf la Steaua, inventând noi și noi poziții din care să-l pupe-n cur pe angajatul lui Gigi Becali. Până și Mircea Badea și Mihai Gâdea, acești everești ai pupincurismului, simt că li se ia fața în domeniul lor preferat.

”Se poate scoate lejer o kamasutră a pupincurismului, atât de elaborate sunt metodele prin care Reghe e pupat zilnic în cur pe siteurile de sport”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”Un nimeni, că nu poate fi numit altfel, e tratat ca o adevărată vedetă a fotbalului românesc. Dacă ne asumăm că fotbalul de la noi e o cloacă, atunci da, Reghe e cel mai bun exponent al său.”

Mihai Gâdea și Mircea Badea lucrează însă intens la schimbarea raportului de forțe. Pentru a reveni pe prima poziție a podiumului dedicat pupincuriștilor, cei doi intimi ai bucilor lui Dan Voiculescu au decis să-și dubleze spațiul de emisie, pentru a-l pupa în cur pe Voiculescu de două ori mai mult decât până acum.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 ianuarie 2016 18:25
Citește mai mult despre: gadea Mircea Badea pupincurism Reghecampf

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult