Derapaj GSP. Au dat o poză cu Prodanca îmbrăcată, dar au șters-o imediat

Problemele din cadrul diviziei românești a trustului Ringier continuă să se adune la începutul anului. Un bastion al jurnalismului de înaltă calitate, un ziar cu o tradiție de aproape un secol, Gazeta Sporturilor, a ajuns să facă gafe impardonabile pentru o publicație ce se pretinde a fi una de elită.

Într-un articol sportiv despre divorțul între impresara Ana Maria Prodan și soțul ei, antrenorul de fotbal Mihai Reghecampf, cunoscuta agentă de fotbaliști a fost prezentată într-un mod ciudat și nefamiliar, aproape complet îmbrăcată și fără nicio urmă de decolteu. Mai mult, din articol lipsea și galeria foto în care de obicei se regăseau cel puțin 6 imagini cu sexy-impresara așezată în poziții lascive și aproape fără haine pe ea.

Ca incidentul să fie și mai jenant, totul a fost observat prima oară de seniorul Ovidiu Ioanițoaia, director editorial, un veteran al presei sportive care a întrebat, cu delicatețea care l-a caracterizat „cine-i aia”, domnia sa nerecunoscând-o pe Ana Maria Prodan din pozele îmbrăcată. „Cunosc mai toți oamenii din fotbal și am fost uimit să văd o femeie îmbrăcată la noi în ziar. Stimați colegi, ce s-a întâmplat, ne-am pierdut condeiul? Ne-am pierdut busola morală, am uitat jurămâtul jurnalistic pe care ni l-am asumat când am decis să mergem pe acest drum împreună?”, a întrebat seniorul presei sportive românești în cadrul unui e-mail ce a circulat în interiorul grupului Ringier.

Fotografia a fost ștearsă rapid de pe rețele sociale și din ziar și înlocuită cu una corectă, cu Ana Maria Prodan în pielea goală, iar articolele din jur au fost ajustate astfel încât să cuprindă subiecte importante din sport, respectiv ce femeie a regulat un fotbalist de la FCSB, ce femeie a regulat un fotbalist de la Dinamo și ce femeie e liberă și așteaptă să fie regulată de un fotbalist internațional sau alt domn generos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 ianuarie 2022 16:25
Citește mai mult despre: gsp jurnalism Prodanca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult