Despărțire-șoc de cel mai vechi fecesebist? Becali l-a pus pe Dumnezeu pe lista de transferuri

Vara vine cu mișcări de trupe la cluburile din Superliga, cea mai răsunătoare apărând în echipa vag localizată în Berceni, patronată de propriul său antrenor principal. Sau invers. Chiar dacă la finalul sezonului a ieșit în sfârșit biruitor, Gigi Becali e nemulțumit de randamentul unor jucători. Principalul vizat e chiar Dumnezeu, cefebesistul cel mai vechi și mai experimentat din lotul campioanei.

Becali s-a plâns apropiaților că aștepta mai mult de la Dumnezeu, ținând cont de valoarea sa recunoscută și de cota mare de piață. „Deci băiatu’ e talentat, nu zic, știe cu mingea, da’ n-aduce roadă stăpânului, mă-nțelegi? Și-am avut răbdare cu el, să vă zică Meme de câte ori am pus mâna pe telefon să-l schimbe Haralambie la pauză, da’ m-am sucit, să nu-l demoralizez. Păi el trebuia să fie argatu’ din teren, să pună ordine-n celelalte slugi, tu pac-pac, tu bam-bam-bam… când colo, el ce-mi face? – păcatul trufiei și-al lenei, i s-a suit la cap că-i vedetă și-a lăsat tot greu’ pe umerii mei!”, a tunat nea Gigi.

Iminenta despărțire e anunțată și de unele gesturi ale patronului becefesist. El a fost auzit cântând imn de închinare lui Târnovanu („…și cu mănușa ta păzește pe patro-oonu-uul tăăău”), dar și scandarea de slavă „Cu noooi eeesteee Chiiichiiireeeș” – semn că Becali se va baza în sezonul viitor doar pe colegii de echipă ai lui Dumnezeu. „Îl chem la palat, bem un zer și cu asta, basta! Nu pe supăratelea, tată, c-așa-i la fotbal. Îl dau la arabi, la chinezi, unde-o vrea… sau împrumut pe la Voluntari, la tata Puiu. Și dacă nu-l vrea nimeni, îl pun în locu’ lu’ Luțu, că s-a anchilozat și nu mai poate căra valiza cu euro pentru omenii.”, a decis Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
7 iunie 2024 11:18
Citește mai mult despre: Becali dumnezeu FCSB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult