Deținuții se plâng că rezistă tot mai greu în închisoare: ”După Bombo, acum am rămas și fără Meme”

Pe zi ce trece, condițiile din închisorile din România devin tot mai greu de suportat. Ultima lovitură primită de deținuți a venit luni, când s-a decis eliberarea lui Meme Stoica. Deținuții spun că mai pot trece cu vederea gândacii, frigul sau mâncarea proastă, dar lipsa unui sex de calitate deja e mult mai mult decât pot ei îndura.

 

”Două femei aveam și noi la dispoziție, Bombo și Mimi, și ni le-au luat pe amândouă”, se plânge deținutul Robert Acrișor. ”E drept că Mimi era mai mult cu Borcea și frații Becali, dar ne-o mai dădeau și nouă câteva zile pe săptămână. Acum că a plecat, o să ajungem să facem sex noi bărbații între noi, ca poponarii! Suntem oameni, nu animale!”

 Chiar dacă Meme Stoica le-a promis deținuților că nu-i va uita și că le va face vizite conjugale ori de câte ori va avea ocazia, cei aflați după gratii nu cred în astfel de promisiuni. ”La fel ne-a promis și Bombo, dar nu s-a mai întors. Iar la Mimi e chiar mai greu, că ea se va reuni acum cu marea lui iubire, Reghe. Tot ce sper e că Reghe, dacă-o are pe Mimi, ne-o va trimite nouă de Anamaria Prodan, cum a mai făcut în trecut”, spune Robert Acrișor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 februarie 2016 07:55
Citește mai mult despre: bombo meme puscarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult