Cunoscuţi în întreaga lume ca fini cunoscători ai sportului rege, românii dau o lovitură grea Islandei după eşecul din meciul cu Franţa! Dacă, până aseară, milioane de microbişti din Capitală şi oraşele mari erau fani înfocaţi ai vikingilor, în ultimele ore aceştia au revenit aproape toţi la prima lor iubire, Steaua.

stelisti_reconvertiti_dupa_islanda.jpg
La scurt timp după fluierul de final al meciului, steagul Islandei a dispărut de la mii de balcoane, fiind înlocuit, după caz, cu steagul Stelei, o prelată de Dacie sau portretul lui Arsenie Boca.

“Nu mai sunt islandez, boss, m-am săturat să tot fiu dezamăgit. Ce naiba, să nu baţi tu Franţa într-un rahat de sfert de finală la Euro? Dacă nu vine nea Gigi să facă ordine şi la ei, n-are nici o şansă în campionat la anul, mai ales cu Astra şi Pandurii în formă maximă”, a comentat un lider al galeriei steliste din cartierul Berceni, până ieri lider al galeriei Islandei din cartierul Berceni. “O să-mi schimb şi numele din Hreiðar Bergþóruson Vilhjálmsson înapoi în Malcea.”

“Tot mai bine ţinem cu Steaua, ca băieţii. Ai şi tu o ţigare, boss?”, a adăugat un comentator Pro TV, vizibil reconvertit la adevărata credinţă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 04.07.2016 15:17 Sport

National Cinematografic