Dezamăgiţi de performanţa Islandei, milioane de români se întorc la vechea lor pasiune: Steaua

Cunoscuţi în întreaga lume ca fini cunoscători ai sportului rege, românii dau o lovitură grea Islandei după eşecul din meciul cu Franţa! Dacă, până aseară, milioane de microbişti din Capitală şi oraşele mari erau fani înfocaţi ai vikingilor, în ultimele ore aceştia au revenit aproape toţi la prima lor iubire, Steaua.

La scurt timp după fluierul de final al meciului, steagul Islandei a dispărut de la mii de balcoane, fiind înlocuit, după caz, cu steagul Stelei, o prelată de Dacie sau portretul lui Arsenie Boca.

“Nu mai sunt islandez, boss, m-am săturat să tot fiu dezamăgit. Ce naiba, să nu baţi tu Franţa într-un rahat de sfert de finală la Euro? Dacă nu vine nea Gigi să facă ordine şi la ei, n-are nici o şansă în campionat la anul, mai ales cu Astra şi Pandurii în formă maximă”, a comentat un lider al galeriei steliste din cartierul Berceni, până ieri lider al galeriei Islandei din cartierul Berceni. “O să-mi schimb şi numele din Hreiðar Bergþóruson Vilhjálmsson înapoi în Malcea.”

“Tot mai bine ţinem cu Steaua, ca băieţii. Ai şi tu o ţigare, boss?”, a adăugat un comentator Pro TV, vizibil reconvertit la adevărata credinţă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 iulie 2016 13:17
Citește mai mult despre: euro 2016 galerie islanda Steaua suporteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult