Dică, reacție dură la adresa lui Becali după umilința cu Silkeborg: „Da, șefu!“

Nicolae Dică a răbufnit la adresa patronului Gigi Becali după umilința istorică cu Silkeborg. În timp ce Becali îi citea de pe foaie ce jucători trebuie să bage în următorul meci, Nicolae Dică a avut o reacție extrem de dură și a rostit cu voce tare „Da, șefu!“.

„În mod normal, Dică doar dă din cap aprobator de fiecare dată când vorbește Becali, dar de data asta s-a autodepășit“, povestește un angajat al clubului. „Nu-mi venea să cred când am auzit că Dică știe să vorbească. Țoți din club eram siguri că e mut. Dar e clar că ceva l-a deranjat foarte tare la Becali dacă a avut o reacție atât de dură încât să vorbească peste patron.“

Norocul lui Dică a fost, se pare, că Gigi Becali nu l-a auzit când i-a vorbit. Sau poate a auzit sunetele scoase de Dică, doar că a crezut că vorbește altcineva, nu antrenorul FCSB-ului. Era și greu să-și dea seama că a vorbit Dică, că neauzindu-l niciodată vorbind în fața lui, Becali habar n-are cum sună vocea lui Dică. Cel mai probabil a crezut că a vorbit Luțu, că lui îi permite Becali mai multe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 octombrie 2022 13:04
Citește mai mult despre: dica FCSB gigi becali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult