Digi Becali

Duminică seara, în emisiunea lui Horia Ivanovici de pe Digi Sport (după discuţiile purtate acolo, postul ar trebui, probabil, să se numească Digi Becali) a fost difuzată o înregistrare care conţinea declaraţiile unui jucător al Stelei.

În mod straniu, nu erau obişnuitele platitudini gen “Cei de la Şerif Tiraspol şi-au dorit mai mult egalul”sau „Am alergat mult, dar adversarul a alergat şi el la fel de mult ca noi”. Fotbalistul povestea ce s-a întâmplat în vestiar în pauza meciului din Europa League şi spunea că aproape toţi jucătorii se tem de Becali. Bineînţeles, vocea stelistului era distorsionată, încît nici maică-sa nu l-ar fi putut recunoaşte. Deşi se pare că un blogger (blogdefotbal.com) a reuşit asta. Eliminând efectele adăugate înregistrării, el a descoperit că vocea îi aparţine, de fapt şi de drept, chiar lui Horia Ivanovici.

E trist să vezi că unul ca Ivanovici se teme de Becali, ajungând să facă declaraţii sub protecţia anonimatului. În plus, cu ocazia asta vedem şi până unde ajunge amatorismul cu care e condus clubul: cine, dacă nu Argăseală sau Mache, l-a putut transfera pe Ivanovici la Steaua? Când aduci jucători atât de graşi, e clar că nu poţi face performanţă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 septembrie 2009 13:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult