Din lac în puț! Mutu s-a transferat în India, unde sunt chiar mai mulți țigani decât în Ploiești

Deși a lăsat Ploieștiul pentru India, Adi Mutu n-a scăpat de problema țiganilor. Dimpotrivă, în India Mutu a găsit chiar mai mulți țigani decât în Ploiești, lucru care l-a luat complet prin surprindere. Și nu doar pe el, pentru că puțini români știu că în India sunt mai mulți țigani decât în Ploiești.

”Ce dracu’, doar n-am aterizat la Ploiești!?”, au fost primele cuvinte ale lui Mutu când a ajuns pe sol indian. A fost nevoie de câteva ore până ca fostul fotbalist să se convingă că se află departe de Ploiești, tocmai pe alt continent, în India. Totuși, nedumerirea sa a rămas: ”Dar de ce sunt atât de mulți turiști din Ploiești în India?”, și-a întrebat Mutu impresarul.

În cele din urmă, lui Mutu i s-a explicat că ploieștenii au foarte multe rude în India și din acest motiv seamănă atât de bine unii cu alții. Iar impresarul lui Mutu vede doar părți pozitive în această asemănare. ”Pentru că oamenii îi sunt familiari, Mutu se va adapta imediat în India, ceea ce-i va ajuta prestația din teren”, este convins acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 august 2015 11:06
Citește mai mult despre: india Mutu ploiesti Pune tigani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult