Din lipsă de spaţiu, echipa de sărituri în lungime a Liechtensteinului se antrenează pe înălţime

Dacă echipa de bob din Jamaica era considerată “o ciudăţenie” de către fanii sporturilor olimpice, Liechtensteinul nu se lasă mai prejos, anunţând recent constituirea unei echipe de sărituri în lungime.

“Din motive practice, săritorii în lungime din Liechtenstein sunt nevoiţi să se antreneze pe înălţime, de unde şi rezultatele lor deloc spectaculoase la competiţii”, recunoaşte Hans Dampfschiff, poştaş şi şef al Comitetului Olimpic din micul principat.

“Dacă trasam pista pe lungime, cum e regulamentar, toţi sportivii care săreau în Liechtenstein aterizau în Austria. Implicit, vecinii puteau revendica orice record stabilit de atleţii noştri, o situaţie pe care încercăm să o evităm. Pentru că suntem un popor mândru şi demn, dar şi pentru că încă suntem supăraţi pe ei de când au tăiat creanga mărului nostru, care crescuse peste graniţă”, a adăugat poştaşul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult