Dinamo a transferat un jucător care e poreclit noul Cătălin Crişan

Locul 6 după 18 etape nu le-a căzut deloc bine nici şefilor dinamovişti, nici lui Andone, astfel că în această iarnă la Dinamo urmează să ajungă mai mulţi jucători de perspectivă. Primul transfer al cîinilor a fost anunţat azi de Cristi Borcea, în exclusivitate pentru TNR.

„Am vorbit cu Andone şi mi-a cerut insistent un jucător care să se impună în vestiar, un jucător a cărui voce să domine vestiarul. Şi cred că l-am găsit. Are 19 ani, e dinamovist de mic şi toată lumea îi prevede un viitor strălucit. Mi s-a spus că va fi noul Cătălin Crişan. Eu sunt mulţumit şi dacă realizează jumătate din câte a realizat Cătălin Crişan. Însă sunt sigur că va ajunge mai mare decât jucătorul transferat azi de Steaua, despe care se spune că va fi noul Mirel Rădoi. Jucătorii cu prenumele Cătălin s-au impus întodeauna la Dinamo”, ne-a spus Cristi Borcea.

Bossul de la Dinamo a precizat că jucătorul a fost ales în urma unui trial la care au participat mai bine de 10 jucători. „Să nu credeţi că acesta este un transfer pripit. Andone a testat mai mulţi jucători şi el a fost singurul ales. A fost transferat în detrimentul altor jucători cu potenţial, între care noul Iodi, noul Semeghin sau noul Mihaiţă Pleşan”, s-a lăudat Borcea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 decembrie 2010 17:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult