Dinamo, cât pe-aci să câștige un meci, dar și-a amintit că e Dinamo

Situație inexplicabilă aseară pentru Dinamo, echipă care în ultimul meci părea să fi uitat complet că e Dinamo și era pe cale să câștige o partidă după o serie neîntreruptă de înfrângeri tipice pentru Dinamo. Până și fanii echipei erau stupefiați aseară, văzându-și echipa favorită conducând cu 1-0 în minutul 90. Mircea Rednic își smulgea părul din cap, urlând: ”Păi așa v-am învățat, mă? Treceți la treabă, vreau să pierdeți la scor mare!!! Voi sunteți Dinamo!”.

”De obicei în minutul 90 deja am fi încasat 4-5 goluri. Mă uitam și nu-mi venea să cred. Am venit la alt meci? Sunt de fapt fan Clinceni?”, spune Marius, fan al echipei Dinamo. În cele din urmă însă jucătorii clubului și-au amintit că sunt totuși la Dinamo, așa că au creat spații largi pentru ofensiva adversarilor, care au reușit să egaleze în minutul 92.

”În acel moment, ne-am liniștit și noi fanii, și galeria. Era echipa noastră. Încă puteau să ne demonstreze cine e Dinamo. Ceea ce s-a și întâmplat în minutul 95, când ai noștri au mai încasat un gol. Golul rușinii, cum spunem noi. Adică exact ce ne trebuie nouă la fiecare final de meci, pentru a ne simți dinamoviști cu adevărat. Dacă nu avem lacrimi pe obraz, zici că a fost meci amical”, a mai spus Marius, fanul Dinamo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 decembrie 2021 14:10
Citește mai mult despre: Dinamo înfrângere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult