Dinamo e fericită că joacă fără spectatori: „Măcar nu ne facem de râs cu audienţa de pe stadion”

După ce LPF a anunţat că Dinamo va juca o etapă fără spectatori din cauza incidentelor de la meciul cu Steaua, în birourile din Ştefan cel Mare s-a deschis şampania. Obişnuiţi să joace cu extrem de puţini suporteri în meciurile de acasă, şefii lui Dinamo exultă că au, în sfârşit, o scuză pentru lipsa acestora de pe stadion.

Deşi extrem de fericit, Cristi Borcea ne-a spus că era loc de mai bine: „E bine şi aşa, nu mă plâng, dar la ce-au făcut suporterii noştri în Ghencea cred că meritam mai multe etape de suspendare. Măcar aveam o scuză pentru absenţa suporterilor pentru mai multe etape, nu doar pentru una. Dar mai multe nu zic, că pe urmă se sesizează LPF-ul şi anulează suspendarea pentru meciul cu Bistriţa şi iarăşi ne facem de căcat cu audienţa de pe stadion”.

Lipsa suporterilor la meciul cu Bistriţa îi afectează în primul rând pe jucători. „Am cinci fulare şi două mingi pline cu petarde şi torţe, vroiam să le arunc în peluză la meciul ăsta, dar aşa rămân cu ele. O să încerc să le arunc spre tribuna oficială, poate le aprinde Borcea”, ni s-a confesat Cosmin Moţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 aprilie 2011 12:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult