Dinamo, în cautarea unui antrenor care să nu mai facă mişto de Vasile Turcu

E clar, zilele lui Bonetti la Dinamo sunt numărate, cel mai probabil pe degete, dacă Vasile Turcu e cel care execută această operaţiune.

Borcea n-ar mai vrea ca Dinamo să se bazeze pe el la partida cu Pandurii. Eventual, Bonetti o să lustruiască banca de rezerve, alături de Claudiu Niculescu.

 

Într-o declaraţie făcută sâmbătă la Sport.ro, nici Gigi Becali nu-i dădea prea multe şanse lui Bonetti:

“Bonetti s-a pus rău cu Giovani şi este demis la ora asta. Până se va lăsa soarele, Bonetti nu va mai fi antrenorul lui Dinamo.”

 

Până la urmă, Gigi şi-a revizuit declaraţia. A spus că Bonetti va fi demis până când cocoşul va cânta de trei ori. Dacă nici atunci contractul fostului jucător de la Milan nu va fi reziliat, patronul din Ghencea a spus că acest lucru se va întâmpla, mai mult ca sigur, “odată cu alinierea planetelor, mă-nţelegi?”

 

Între timp, Borcea şi fraţii Becali caută un nou antrenor. După ce au dat greş cu Andone, Rednic şi Bonetti,  ei vor să găsească, în sfârşit, un tehnician care să nu mai facă mişto de Vasile Turcu.

 

“Am crezut că Bonetti e antrenorul potrivit pentru Dinamo, îmi amintesc şi acum când mi-a zis Badea prima oară de el. Cica e unu, antrenează în liga a patra şi poartă nişte colanţi negri de zici că e balerină la Opera din Băicoi, ăsta sigur n-are simţul ridicolului şi-o să-l lase în pace pe Turcu. Da’ de unde, că l-a făcut în toate felurile,” a declarat Borcea, vizibil dezamagit pe cel pe care l-a reconfirmat de atâtea ori în funcţie.

 

Se pare că favorit pentru preluarea conducerii tehnice la Dinamo este piticul porno, urmând ca Torje să fie numit secund.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 octombrie 2009 19:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult