Dinamo mută în mercato: a semnat un șofer de autocar liber de contract

Deși mulți îi cântau prohodul, Dinamo se pare că renaște din propria cenușă. În ciuda înfrângerilor pe bandă rulantă și a visteriei goale, clubul a reușit să dea lovitura pe piața transferurilor, parafând un contract pe doua sezoane cu Georgica Fluturaș, un șofer de autocar foarte respectat în comunele din sudul Bucureștiului.

„Suntem fericiți și mândri că am reușit să perfectăm acest transfer, de mult timp îl urmăream pe Georgica. Am trimis scouteri să îl vadă la lucru și rapoartele lor au fost pozitive: nicio amendă, conduce bine, sub limita legală. Am înțeles că a evoluat și în afară, făcând des curse pe rutele Bulgaria și Turcia. Urmează să-l prezentam lotului, mă rog, celor care au mai rămas. La nevoie îl putem băga și în meciuri, pentru că știe să tragă de timp”, a declarat Iuliu Mureșan. Departamentul de Marketing a mutat repede, tipărind mai multe tricouri cu numele lui Fluturaș pentru șoferii care sunt fani Dinamo.

Vizibil emoționat, Fluturaș a declarat că ține de mic copil cu Dinamo și că nu s-a gândit o clipă la bani în momentul în care a semnat. “Nici nu aveam cum, pentru că conform contractului voi primi doar bonuri de masă”, a declarat el. Surse din cadrul clubului susțin că prin acoperirea acestui post cheie, clubul se poate gândi chiar la evitarea retrogradării, întrucât se va putea prezenta la meciuri dacă clubul va rezolva și problema benzinei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Laurentiu
14 martie 2022 11:03
Citește mai mult despre: Dinamo sofer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult