Dinamo se laudă cu viitorul patron, un prinţ nigerian care a moştenit miliarde de dolari

În sfârşit, răsare soarele şi în Ştefan cel Mare! Oficialii clubului Dinamo au anunţat că, din ianuarie, echipa va avea un patron nou. Potrivit unor surse oficiale, acesta e un influent prinţ nigerian, Mbabaluba Dinamo, care a moştenit miliarde de dolari de la tatăl său, afaceristul din domeniul petrolului Sir Kwazuza Mbembe Dinamo.

Administratorul Iuliu Mureşan spune că sosirea nigerianului a fost un adevărat miracol pentru Dinamo. „Eram gata să tragem obloanele când am primit un mail de la domnul prinţ. Majestatea Sa ne-a explicat că e foarte interesat să investească 419 miliarde de dolari în echipa noastră, pentru că are acelaşi nume de familie cu el şi altfel nu poate scoate banii din ţară. Tot ce a trebuit să facem a fost să-i virăm 200 de dolari prin Western Union ca să poată tocmi un şofer de TIR să care valuta. Acum aşteptăm. Suntem de-a dreptul entuziasmaţi”, se laudă oficialul clubului.

Până sosesc banii din Nigeria, jucătorii şi personalul tehnic sunt rugaţi să mai strângă un pic cureaua, pentru că cei 200 de dolari erau bugetul rezervat primelor de Crăciun şi salariilor restante. „N-am mai primit niciun semn, probabil e Crăciun şi în Nigeria, dar ştiţi vorba aia, cu răbdarea treci şi marea”, a declarat un angajat al clubului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
22 decembrie 2021 14:48
Citește mai mult despre: Dinamo fotbal investitori nigeria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult